petak, 26. lipnja 2015.

Happy happy happy

Dragi moji,
nadam se da ste dobro, da ste se često smijali, provodeći prošlu #Smile kampanju, da ste donosili kvalitetne izbore i mudre odluke, da ste se brinuli o sebi i, najvažnije, da ste i dalje ustrajni na putu svojih snova!
Kod mene još traje burno razdoblje ispitnih rokova, ali znajući da sve ima svoje zašto i da je sve tu da nas nečemu nauči i da nam služi, nekako je lakše ploviti kroz život.
Kao što sam već pisala, kad prihvatite odgovornost i koračate s povjerenjm u Proces,sve ima smisla... O ispitima, tremi, prolazima, padovima, iskustvima i ostalim scenarijima s fakulteta ću ipak nekom drugom prilikom.
Ovo će ustvari biti kratka najava za skorašnji interview s jednom divnom mladom djevojkom imena Nora Kalapati. Za sve one koji još nisu čuli za nju, ona je voditeljica programa u emisiji Tim Sinergija. I ne samo to! Njena dobrota, nježnost i srdačnost ne mogu vas ostaviti ravnodušnima, a njena misija uistinu je vrijedna divljenja.
Nora ima svega 26 godina, a iza nje velik je broj onih čiji je život uspjela dotaknuti. Mislim da je ona bila jedna od prvih osoba koje su se našle na mom putu, kada sam prije nekoliko godina započela s radom na sebi.
Naime, svakog jutra, od ponedjeljka do petka u 10:10, Nora je Host takozvane "Jutarnje kafe", gdje nesebično dijeli svoja znanja i iskustva, ugošćujući brojne autore, motivacijske govornike, praktičare i sve one divne ljude koji zaista imaju što za reći. Promjena pogrešnih uvjerenja, oprost sebi i drugima, oslobađanje od straha, kao i osvještavanje onoga tko smo uistinu ispod ovih materijalnih pokrivača, samo su neke od tema kojih se dotiče.
Vjerujem da će vam njeni odgovori moći pomoći, da će vam služiti u daljnjoj ekspanziji te da će vas ponukati da razmislite o pitanjima o kojima do sada možda niste...

Jako se radujem ovoj suradnji! Tnx Universe!

Stay tuned :D

Broj komentara: 6:

 1. Čekam intervju!
  A dotad, sretno s ispitima :)

  OdgovoriIzbriši
 2. zvuči kao divna suradnja, baš se veselim pročitati taj intervju.
  Sretno s ispitima:) i hvala ti na posjeti<3

  OdgovoriIzbriši
 3. Sretno s ispitima i baš se veselim jednom pozitivnom intervjuu :)

  OdgovoriIzbriši
 4. jedva čekam na tvoj intervju :D toliko sam presretna zbog tebe jer vidim koliko ti to znači ! :D xoxo

  OdgovoriIzbriši
 5. Nisam upoznata s tom emisijom, no vjerujem da će intervju biti zanimljiv. :) Sretno s ispitima!

  OdgovoriIzbriši