Home

Dobrodošli na moj blog!


Svjedočeći svakojakim životnim situacijama, čovjek se ponekad zna zapitati je li uistinu potrebno odbaciti svoje duboko zatomljene istinske potrebe, potisnuti svoje snove i pristati biti izvještačena marioneta u rukama onih koji dovoljno ne mare ni za svoje biće, a kamoli za neko drugo. Okolina kao da ne voli dati sanjati pa su mnogi oni koji su povjerovali kako ništa ne mogu i kako ništa o njima ne ovisi. Roditelji, sudbina, splet nesretnih okolnosti dežurni su krivci na koje olako prebacujemo odgovornost, osjećajući se žrtvama Života. Od malih nogu trenirani smo za povratak u nekakvu zajedničku „realnost“, pretrpanu mjerilima, uvjetima, odnosima, pravilima, ne znajući da realnost ne postoji. Postoji samo percepcija.

Ovo je moja oaza mira gdje ću pisati o svojim iskustvima, o svijetu s kojim se susrećem u svojoj realnosti. S obzirom da me stvarno zanima jako puno toga, očekujte i raznolike teme. Centralna tema ipak će biti sreća, na koju se uzročno posljedično vezuje i ono sto nazivamo uspjehom ili ispunjenošću, a sve u cilju rezanja imaginarnih marionetskih konaca koji nas drže na mjestu i čine nesretnima.
Kako je u jurnjavi za „boljim životom“ mnogima izmakao sam njegov smisao, nastojat ću da ovaj blog posluži unaprijeđenju kvalitete života, kao i utočište onima kojima zatreba kvalitetno provedenih pet minuta odmora. :)

Kad vam dosadi sivilo vaše realnosti, dobrodošli ste u onu koja je prostrana onoliko koliko su prostrani vaši snovi. Naučite ponovo sanjati!

CONTACT: putemsnova@gmail.com


Nema komentara:

Objavi komentar